با درود فراوان به تمامی دانش آموزان سراسر کشور امروز قصد داریم درباره ارز های مجازی، چیزی که به تازگی بسیار محبوب شده صحبت کنیم. در این بخش به معرفی ارز های مجازی می پردازیم و در بخش های آینده درباره چگونگی کار کرد آنها توضیح خواهیم داد.
تعریفی نو در صنعت تکنولوژی
سال ۱۹۸۳ بود که David Chaum یک الگوریتم RSA را توسعه داد که یک رشته ازاعداد را تغییر میداد. به این ترتیب که، شخصی که سپرده بانکی را ارسال میکند، آن را با یک رشته از اعداد ارسال میکند. بانک آن را با یک مجموعه عدد که مطابقش است دریافت میکند. اما این رشته از اعداد با اعداد سری اول متفاوت است. در نتیجه بانک نمیتوانست اصل آن را ردگیری کند. این الگوریتم پایه گذار علمی بود به نام بلاک چین که پایه اصلی ارز های مجازی است. اما این الگوریتم در آمریکا به دلیل مبارزه با پولشویی ممنوع اعلام شد تا سال ۲۰۰۸ که فردی نا شناس به نام ساتوشی ناکاموتو که تا امروز هویت آن نا مشخص است با استفاده از علم بلاک چین چیزی را معرفی کرد که ما امروزه آن را به نام بیت کوین می شناسیم.
بیت کوین اولین دارایی در دنیا بود که هیچ پشتوانه ای نداشت یعنی قیمت و ارزش آن تماما با عرضه و تقاضا معلوم می شود. مزیت این پول این است که نه فرستنده و نه گیرنده آن معلوم است یعنی تمامی تراکنش ها کاملا پنهان است به همین علت است که این ارز بیشتر مورد توجه خلافکار ها است و به همین علت بسیاری از کشور های توسعه یافته مانند ایالات متحده آمریکا به دلیل آنکه نمی توانند رد گیرنده و فرستنده آن را بگیرند بسیار با آن مخالفند.
افزایش قیمت و استفاده جهانی
پس از ۲ سال از اولین رونمایی از بیت کوین بالاخره اولین صرافی اینترنتی معرفی شد تا بتوان در آن به خرید و فروش بیت کوین پرداخت از سال ۲۰۱۰ شروع سال های طلایی ارز مجازی شروع شد؛ یکی یکی ارز های جدید معرفی شد، یکی یکی صرافی های اینترنتی مخصوص ارز های مجازی معرفی شد و روز به روز ارزش این بازار بیشتر شد تا هم اکنون که در حال نوشتن این مطلب هستیم ارزش تمام ارز های مجازی دنیا بالغ بر ۲۷۲ میلیارد دلار است.
آینده بیت کوین
از آنجا که عصر اینترنت و انجام کار های از راه دور است روز به روز شاهد افزایش ارزش ارز های مجازی خواهیم بود تا جایی که روزی را خواهیم دید که پول های با پشتوانه کشور ها از بین رفته اند و بیت کوین جای آن را گرفته است.